Musonda geeft update over Zulte: ‘Mijn liefde voor Anderlecht daarvoor te groot”

12 juli om 08:45

Charly Musonda Jr trainde mee bij Zulte Waregem, maar een contract bij Essevee zit er niet in. Dat geeft de aanvaller zelf aan in een update op Instagram.

Musonda trainde naar eigen zeggen enkel mee met Zulte om zijn conditie op peil te houden en dat heeft hij ook duidelijk aangegeven. Nadat hij pijn voelde in zijn linkervoet besliste hij om geen risico’s te nemen. ‘Ik koos er dan voor om geen risico’s te nemen, vooral omdat ik met verschillende teams in gesprek ben. Ik vond het de beste keuze om even wat gas terug te nemen en me te laten behandelen om klaar te zijn voor mijn volgende uitdaging’, klinkt het.

Een contract bij Zulte Waregem had er nooit ingezeten en Musonda heeft zijn afwezigheid ook aan coach Mbaye Leye gemeld. ‘Dat heb ik ook zo tegen de coach van Zulte Waregem gezegd. Dat ik verdwenen ben, klopt dus niet. Ik hou van voetbal en ik voel me ook weer veel beter. Ik zag mezelf nooit terugkeren, mijn liefde voor mijn oude club Anderlecht is daarvoor te groot. Maar ik wil Zulte Waregem wel bedanken voor de kans om mee te kunnen trainen.’

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Charly Musonda Junior (@musonda)