Keert Hanni terug naar België? "Dat kan me zeker interesseren"

2 juli 2022 om 22:08

Sofiane Hanni zit zonder club en kan dus als vrije man op zoek naar een nieuwe ploeg. Recent werd hij nog gelinkt aan een terugkeer naar België en een avontuur bij Union. Maar komt het ook zover?

In een gesprek met La Dernière Heure sloot hij een overgang naar Union niet uit, al lijkt dat nog wat te voorbarig te zijn. "Niemand belde me. Een terugkeer naar België zou me kunnen interesseren", spreekt Hanni duidelijke taal.

Aan interesse is er alvast geen gebrek voor Hanni, die in ons land uitkwam voor KV Mechelen en RSC Anderlecht. "Ja, natuurlijk heb ik contacten. Ik ben nog maar 31 - geen 35 - ik ben vrij en mijn statistieken waren goed. Veel mensen bellen me, maar je moet de clubs filteren", klinkt het.

De Algerijn twijfelt er ook niet aan dat hij zeker nog goed genoeg is om in onze competitie te spelen. Zelfs na enkele jaren in Qatar vertoefd te hebben. "Zeker en vast! Ik ken het niveau van de Belgische competitie en ik ken ook mijn niveau. Ik ben er zeker niet slechter op geworden", besluit hij.