Trebel laat zich opmerken bij RSC Anderlecht: 'Hij kan nog nuttig zijn'

2 juli 2022 om 21:10

RSC Anderlecht wist de tweede wedstrijd van de voorbereiding wel winnend af te sluiten en haalde het met maar liefst 6-0 van de Nederlandse tweedeklasser Roda JC. De grote uitblinker was Yari Verschaeren, al wist ook Adrien Trebel te overtuigen.

De Franse middenvelder was een opvallende basispion in het team van Felice Mazzu. Trebel kreeg de kans om zich te tonen en volgens Het Nieuwsblad deed hij dat ook. 'Trebel speelde zoals we hem kennen: stevig in de duels, af en toe een slechte bal, maar de ploeg altijd vooruitstuwend', klinkt het.

Of hij ook bij Anderlecht zal blijven, is nog maar de vraag. Het bestuur van paars-wit sluit niet uit dat hij ook blijft. Al zal Trebel dan coach Mazzu moeten overtuigen. Volgens het dagblad kan Trebel wel nog belangrijk zijn voor de Brusselaars. 'In deze rol kan hij nog nuttig zijn', schrijft men.

Trebel heeft nog een contract tot het einde van dit seizoen bij Anderlecht. In totaal kwam hij 111 keer uit voor paars-wit, waarin hij goed was voor negen doelpunten en negentien assists.