'Club Brugge verliest Daramy niet uit het oog, Ajax-speler krijgt laatste kans'

'Club Brugge verliest Daramy niet uit het oog, Ajax-speler krijgt laatste kans'

2 juli - 20:00 Laatste update: 20:03
12

De kans dat we Mohamed Daramy toch in België zien voetballen is weer wat groter geworden. De Deense flankaanvaller werd afgelopen zomer nog gelinkt aan Club Brugge, maar koos toen voor Ajax. Nu kan hij – met een jaar vertraging – toch richting Blauw-Zwart verhuizen.

Afgelopen zomer was Daramy nog het toptarget van Club Brugge en wilde de landskampioen het clubrecord breken voor de Deen. In laatste instantie koos Daramy echter voor Ajax, waar hij niet wist te overtuigen. Volgens NordicBet bestaat de kans dan ook dat Daramy andere oorden opzoekt.

Laatste kans
De Deense bron geeft aan dat Daramy tijdens de voorbereiding nog de kans krijgt om coach Alfred Schreuder te overtuigen van zijn kunnen. Doet hij dat niet, mag Daramy toch (tijdelijk) vertrekken bij Ajax. En daar kan Club Brugge van profiteren.

Diezelfde bron geeft namelijk aan dat Club Brugge nog steeds interesse toont in Daramy en hoopt hem deze zomer dan toch in huis te kunnen halen. Bij Blauw-Zwart is men ook nog op zoek naar versterking in de aanvalslinie. Zo werd het de voorbije weken nog gelinkt aan onder andere Christos Tzolis en Alan Virginius.

Voor Daramy wordt het zo mogelijk een nieuwe kans om zijn carrière opnieuw te lanceren. De nog steeds maar twintigjarige flankaanvaller kwam vorig seizoen aan slechts 367 speelminuten voor het A-elftal van Ajax. Daarin was hij goed voor drie doelpunten en drie assists. In de Keuken Kampioen Divisie met Jong Ajax was hij goed voor één doelpunt en vijf assists in negen partijen.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie