Lukaku heeft met mij al gesproken over een terugkeer naar RSC Anderlecht

"Lukaku heeft met mij al gesproken over een terugkeer naar RSC Anderlecht"

2 juli - 20:15
10

Romelu Lukaku is terug in Italië en heeft zijn transfer naar Inter kunnen afronden. Hoelang hij bij de Italiaanse club zal blijven is nog niet bekend, maar wat wel al zo goed als vast staat is dat de aanvaller ooit nog in het shirt van RSC Anderlecht te zien zal zijn.

De nu 29-jarige Lukaku is in principe bezig aan zijn beste jaren als voetbalprof en wil op het allerhoogste niveau doelpunten blijven maken. De spits speelt dan wel voor de grootste clubs ter wereld, maar is zijn ex-ploeg Anderlecht nog niet vergeten.

Eerder gaf Lukaku al aan dat hij ooit weer voor paars-wit wil uitkomen en dat wordt nu ook bevestigd door diens advocaat Sebastien Ledure. "Hij sprak er met mij ook al over, maar er is nog geen jaar bepaald", klinkt het bij La Dernière Heure. "We moeten ook kijken wat de omstandigheden op dat moment zijn."

Toch lijkt het al een feit te zijn dat Lukaku ooit zal terugkeren. "Het idee voor een terugkeer naar Anderlecht heeft altijd al in het hoofd van Romelu gezeten. Er zijn weinig personen die zo vastberaden zijn als Romelu en als hij iets in gedachten heeft, dan zijn er weinig mensen die hem van gedachten kunnen doen laten veranderen", klinkt het nog.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie