'Nielsen dreigt dupe te worden van slechte relaties tussen Union en Club Brugge'

2 juli 2022 om 22:24

Casper Nielsen zit momenteel in een heuse transfersoap verwikkeld. De Deense middenvelder wil Union verlaten en hoopt op een transfer naar Club Brugge. Maar dat wordt moeilijk. En daar zijn ook verschillende redenen voor.

Club Brugge deed eerder een bod van 3,5 miljoen euro op Nielsen, dat al snel werd afgewezen door Union. De Brusselse club hoopt op een bedrag tussen de zes en zeven miljoen euro te krijgen voor de middenvelder, wat dan weer iets te gortig is voor de Bruggelingen.

Inmiddels kreeg Mogi Bayat van Union ook een mandaat om een nieuwe club te vinden voor Nielsen. Door de moeilijke relatie tussen Bayat en het bestuur van Club Brugge heeft dat de zaak er ook niet makkelijker op gemaakt. Maar dat zijn niet de enige redenen waarom een overgang van Nielsen richting Club Brugge moeilijk wordt, weet men bij Sport/Voetbalmagazine.

Union vs Club Brugge
Het maandblad geeft namelijk aan dat de relaties tussen beide clubs op zijn minst gezegd 'niet goed' zijn. Bij Union voelden enkele leden van het bestuur zich veracht door Bart Verhaeghe en co. Na een bezoek aan het Jan Breydelstadion, terwijl men ook niet kon lachen om de Brighton-vergelijk van Verhaeghe na de titel.

Door die slechte relaties lijkt een overstap van Nielsen naar Club Brugge bijzonder moeilijk te worden, waardoor de middenvelder nu hoopt op een stap richting het buitenland. Van concrete interesse is er echter nog geen sprake.