Lavalée verkiest KV Mechelen boven Standard: Dat vind ik belangrijk

Lavalée verkiest KV Mechelen boven Standard: "Dat vind ik belangrijk"

2 juli - 21:50
3

KV Mechelen haalde met Dimitri Lavalée deze zomer een gewilde speler in huis. De verdediger/middenvelder overtuigde bij STVV en wist dan ook flink wat clubs te overtuigen. Het werd een heuse transferstrijd, waarin KV Mechelen aan het langste eind trok.

Zo kondigde Malinwa eerder deze transferperiode de komst van Lavalée aan, die voor 750.000 euro werd weggehaald bij FSV Mainz 05. KV Mechelen was echter niet de enige ploeg die interesse toonde. In Gazet van Antwerpen onthult hij dat ook ex-club Standard dacht aan de komst van Lavalée. Net zoals STVV, dat hem het voorbije seizoen leende.

Hij koos echter niet voor de Rouches of de Kanaries, maar wel voor KV Mechelen en het project bij de club. "Er zijn deze zomer wat veranderingen op til, maar de basis zal min of meer dezelfde blijven. KV straalt continuïteit uit. Dat vind ik belangrijk", gaf hij aan.

En bij KV Mechelen hoopt Lavalée nu verder te kunnen groeien. Hij trok al vroeg naar het buitenland, maar dat werd geen succes. Bij Malinwa moet Lavalée zich wel opnieuw in de kijker kunnen spelen. "Ik wil hier nu enkele jaren bevestigen om me dan later nog eens aan een buitenlands avontuur te wagen", besluit hij.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie