UPDATE: 'Samenwerking tussen Bastien en Kompany komt eraan, deal voor drie jaar'

UPDATE: 'Samenwerking tussen Bastien en Kompany komt eraan, deal voor drie jaar'

29-06-2022 08:44 Laatste update: 30-06-2022 15:00
9

Vincent Kompany kijkt rond in de Jupiler Pro League voor versterkingen. Het Laatste Nieuws laat weten dat ook Samuel Bastien van Standard Luik op het lijstje zou staan.

Kompany zou zijn oog hebben laten vallen op Bastien. De middenvelder heeft nog een jaar op zijn contract staan en als de Rouches nog geld willen verdienen aan de Congolees zal het nu moeten gaan verkopen.

Bastien speelde 131 wedstrijden voor Standard en scoorde daarin twaalf doelpunten gaf acht assists. Eerder werd ook al Jackson Muleka genoemd bij Burnley. De aanvaller zou overigens ook in beeld zijn bij Club Brugge.

Update: Het ziet ernaar uit dat de onderhandelingen tussen Bastien, Standard en Burnley de goede kant uitgaan. Volgens Foot Mercato is er zelfs al een overeenkomst gevonden. Bastien zou in de Noord-Engelse provinciestad voor drie jaar tekenen. Een tweet van Ekrem Konur, een Turkse transferspecialist, doet dan weer vermoeden dat de officiële mededeling er snel zit aan te komen. Zo staat Bastien op het punt om Luik na vier jaar te verlaten.