Santini droomt van terugkeer naar KV Kortrijk: Een stuk van mijn leven

Santini droomt van terugkeer naar KV Kortrijk: "Een stuk van mijn leven"

25-06-2022 11:16

Ivan Santini kan deze zomer weleens een terugkeer naar België maken. De Kroatische aanvaller zit zonder club nadat zijn contract bij Al-Fateh is afgelopen. Inmiddels sluit hij een terugkeer naar België niet uit.

Op de website van KV Kortrijk, zijn ex-club, liet hij zich al uit over zijn transfervrije status. "Ik onderhandel momenteel met verschillende clubs. Ik wil op een goed niveau spelen. Ik heb het gehad met de verre landen. Ik blijf zeker in West-Europa waar het goed is om te leven en waar mijn drie dochters naar school kunnen gaan", geeft hij aan.

En als het van Santini afhangt keert hij ook gewoon terug naar zijn ex-club Kortrijk. Al is het niet zeker of die transfer zal gebeuren. "Ik weet niet of Kortrijk nog spelers van 33 wil, misschien willen ze wel met jonge spelers werken. Kortrijk blijft in ieder geval een stuk van mijn leven. Een mooi stuk", geeft hij aan.

In ons land kwam Santini uit voor KV Kortrijk, Standard en RSC Anderlecht. Bij die clubs was hij in 149 partijen goed voor 62 doelpunten en vijftien assists.