“Terugkeer van Lukaku naar Inter Milan zou geweldig nieuws zijn voor Rode Duivels”

“Terugkeer van Lukaku naar Inter Milan zou geweldig nieuws zijn voor Rode Duivels”

19-06-2022 14:46

Romelu Lukaku beleefde een kwakkeljaar bij Chelsea FC. Blessureleed en problemen met Thomas Tuchel zorgden ervoor dat Lukaku nooit echt zijn vorm vond bij de Londense club. Een terugkeer naar Internazionale lijkt te kunnen gebeuren. 

Romelu Lukaku naar Inter, is dat dan goed nieuws voor de Rode Duivels? De Belgische spits zou zijn vorm wel terug kunnen vinden in Milaan. "België zou een formidabele spits kunnen hebben voor de Wereldbeker," vertelt Fabrizio Biasin, een Italiaanse journalist die zich vooral focust op Inter Milan. 

De Rode Duivels zouden natuurlijk kunnen profiteren van een Lukaku in bloedvorm. "Het zou geweldig nieuws zijn voor België, want Chelsea's Lukaku was maar een halve spits," zei Fabrizio Biasin in Sudinfo. "Als hij terugkeert naar Inter, kan België een geweldige spits hebben voor het WK."

Volgens de journalist is het een goede zaak voor Lukaku, Chelsea en de Rode Duivels dat de club een oplossing zoekt voor het probleem. “Om Lukaku te doen floreren, moet hij zich een hoofdrolspeler van een project voelen. Ik denk dat dat in Milaan zou lukken.”