Overzicht oefenduels: KAA Gent wint oefenpot eenvoudig, STVV gaat onderuit

18-06-2022 19:17 Laatste update: 21:30
4

De Belgische eersteklassers zijn momenteel volop bezig met de voorbereiding op het aankomende seizoen. Daar horen ook de nodige oefenmatchen bij. VoetbalPrimeur.be houdt je op de hoogte van de uitslagen.

Zwevezele - KV Oostende 0-15
KV Oostende legt er vrijdag twaalf in het mandje tegen Oudenburg. Zaterdag hielden de troepen van Yves Vanderhaeghe opnieuw geslaagde schietoefeningen. Oostende haalde het 0-15. KVO ging rusten met een 0-5 voorsprong. In de tweede helft gebruikte Vanderhaeghe andere namen, die scoorden nog tien keer.

Doelpunten: 3’ 0-1 (Atanga), 5’ 0-2 (Amade), 21’ 0-3 (owngoal), 40’ 0-4 (Amade) 44’ 0-5 (Atanga), 47’ 0-6 (Musayev), 48’ 0-7 (Bätzner), 55’ 0-8 (Ndicka), 65’ 0-9 (owngoal), 68’ 0-10 (Musayev), 71’ 0-11 (Boonen), 80’ 0-12 (Patoulidis), 84’ 0-13 (Coninckx), 87’ 0-14 (Bätzner), 90’ 0-15 (Musayev)

KV Oostende in de eerste helft: Badu, Duncan, Sakamoto, Osifo, Amade, D’Haese, Tanghe, Wylin, Atanga, De Schepper, Albanese
KV Oostende in de tweede helft: Badu (60’ Verlinde), Medley, Ndicka, Boonen, Patoulidis, Koziello, Capon, Bätzner, Coninckx, Govaers, Musayev

KSV Oudenaarde - Zulte Waregem 0-5
Het duel begon vanwege weersomstandigheden een halfuurtje later. Charly Musonda Junior trainde de voorbije dagen mee met Zulte Waregem, maar kwam zaterdag niet in actie. Bent Sörmo, Alieu Fadera, Zinho Gano en Borja Lopez speelden niet vanwege lichte blessures en nog extra rust na interlandverplichtingen. Nieuwkomer Braem pikte zijn doelpuntje mee.

Doelpunten: 13’ 0-1 (Derijck), 38’ 0-2 (Vossen), 50’ 0-3 (Braem), 78’ 0-4 (De Bock), 84’ 0-5 (Haerinck)

Opstelling Zulte Waregem: Bossut (46’ Bostyn), Ciranni (62’ Biebuyck), Derijck (62’ Thiam) , Willen (46’ De Bock), Drambaiev (46’ De Buyser), Rommens (62’ De Vriese), Sissako (62’ Haerinck), Vigen (46’ Hubert), Hallaert (46’ Sangare), Vossen (46’ Sylla), Dompé (46’ Braem)

SC Dikkelvenne 0-7 KAA Gent
KAA Gent won gemakkelijk op het veld SC Dikkelvenne. De doelpunten kwamen van Van Hauter, Salah (2x), Bruno (2x) en Gianni Bruno. Vooral het doelpunt van Kums was een juweeltje.

Tienen 3-1 STVV
STVV verloor van Tienen met 3-1. Bij de rust stonden de Kanaries 2-0 achter en na rust kon STVV geen vuist maken. Uiteindelijk werd het 3-1.