'Club Brugge stopt onderhandelingen met Union, vraagprijs voor Nielsen te hoog'

'Club Brugge stopt onderhandelingen met Union, vraagprijs voor Nielsen te hoog'

17-06-2022 07:44
85

Casper Nielsen zal komend seizoen dan toch niet in het shirt van Club Brugge te zien zijn. De landskampioen had het vizier gericht op de Deense middenvelder, maar de onderhandelingen met Union zijn afgesprongen.

De voorbije dagen en weken onderhandelde Club Brugge nog met Union over de komst van Nielsen. De Brusselse club schakelde daarvoor onder andere Mogi Bayat in, wat die onderhandelingen ook bemoeilijkte. Nu weet men bij Het Laatste Nieuws dat die zijn afgesprongen.

De Bruggelingen vinden de vraagprijs voor Nielsen namelijk veel te hoog. Union verlangt een som van zes miljoen euro plus een bijkomend miljoen aan bonussen, maar dat is bijna het dubbele van wat Club Brugge recent nog bood. Ook vanuit de entourage van Nielsen klinkt het dat de vraagprijs van Union te hoog ligt.

De kans dat Nielsen daardoor richting het buitenland trekt, wordt daarmee nog wat groter. De Deense middenvelder heeft zijn zinnen gezet op een vertrek en wil een nieuwe stap zetten. Club Brugge richt zich dan weer op alternatieven.