Nederland op de banken voor Lang (Club Brugge): 'Dit is wat hij kan'

Nederland op de banken voor Lang (Club Brugge): 'Dit is wat hij kan'

15-06-2022 07:46 Laatste update: 08:14
8

Noa Lang heeft op Rafael van der Vaart een uitstekende indruk achtergelaten in de eerste helft van Nederland - Wales. De aanvaller van Club Brugge wist te scoren in het duel en heeft zich daarmee helemaal in de kijker gespeeld.

Lang maakte tegen Wales zijn eerste interlanddoelpunt voor het Nederlands elftal. Van der Vaart geeft bij de NOS zijn oordeel. "Na zijn goal speelde Lang heel goed. Als je die achter de hand kan hebben op het WK, is dat natuurlijk heerlijk. Hij heeft geen angst en kan een wedstrijd openbreken. Hij moet absoluut mee naar het WK."

Bij de krant De Telegraaf had men ook lof voor de aanvaller. 'Na zijn uitspraak dat hij het Belgisch voetbal heet heeft gemaakt in Nederland kreeg hij op social media een berg bagger over zich heen, maar binnen de selectie van Oranje wordt Langs bravoure gewaardeerd', aldus het Nederlandse dagblad.

Bij De Volkskrant vermaakte men zich. Mede dankzij Lang. 'Wat beklijfde, was de speelsheid van Oranje, het lef, het straatvoetbal met een speciale zomeruitvoering op gras. Noa Lang mag nogal overtuigd zijn van zichzelf, hij zit ook op voetbal, om het zo uit te drukken. Losse voetjes. Dit is wat hij kan. Kom maar op dan. Of de mensen fluiten, zingen, gorgelen of wat dan ook, het boeit hem niet.'