Martinez: “Hazard zal ook de volgende wedstrijden spelen van de Rode Duivels”

Martinez: “Hazard zal ook de volgende wedstrijden spelen van de Rode Duivels”

09-06-2022 20:02
5

De Rode Duivels wisten op woensdagavond te overtuigen. Een 6-1 overwinning tegen Polen spoelde meteen de bittere nasmaak van de partij tegen Oranje door. Een van de uitblinkers was Eden Hazard.

De aanvaller van Real Madrid was, ondanks een aantal gemiste pogingen, wel aanwezig. Hazard denkt dan ook dat hij goed op weg is om binnenkort terug zijn beste vorm beet te hebben. Bondscoach Roberto Martinez is het daarmee eens. 

In een interview met RTL Sport gaven Hazard en Martinez hun analyse. Hazard gelooft sterk dat constante speeltijd de sleutel zal zijn om terug te keren naar zijn topvorm."Ik zal weer de speler worden die ik was door wedstrijden en minuten aaneen te rijgen,” klinkt het. Ook Martinez lijkt die mening te delen. De kans dat Hazard nog een brok speelminuten van zijn coach zal krijgen in de Nations League lijkt groot. Terwijl Hazard graag ziet dat enkele frisse gezichten aan de bak komen, maakte Martinez duidelijk dat de Real Madrid-man niet bereid is om degene te zijn die op een stoel gaat zitten.

"Als je Hazard een kamer binnen ziet lopen, kun je meteen zien of hij gelukkig is of niet en het is duidelijk: er is geen pijn meer,” vertelt Martinez. "Hij was vandaag beter, zijn fysieke stats van vandaag zijn zo goed als ze in het verleden zijn geweest,” getuigt de bondscoach. “Het idee van Hazard is om bij alle vier de wedstrijden te zijn om hem het ritme te geven dat hij nodig heeft."