UPDATE: 'Mercier stuurt kat naar medische testen, vertrek bij OHL lonkt'

UPDATE: 'Mercier stuurt kat naar medische testen, vertrek bij OHL lonkt'

06-06-2022 08:02 Laatste update: 17:36
13

Voor Xavier Mercier lijkt het verhaal bij Oud-Heverlee Leuven zo stilaan afgelopen te zijn. De middenvelder kan vertrekken bij de club en sluit een nieuwe uitdaging niet uit.

Dat weet men bij Topmercato. Volgens die bron heeft de Hongaarse kampioen Ferencvaros het vizier gericht op Mercier. Daar valt ook te lezen dat RSC Anderlecht en Konyaspor denken aan Mercier, maar volgens Het Nieuwsblad is voornamelijk Ferencvaros concreet.

Mercier is al enkele jaren belangrijk bij OHL en heeft nog een contract tot eind volgend seizoen bij de club, maar ziet een nieuwe uitdaging wel zitten. Ferencvaros is bijzonder ambitieus en het geeft Mercier de kans om Europees voetbal te spelen.

Bij OHL heeft men alvast geanticipeerd op een vertrek van Mercier en werd Raphael Holzhauser recent nog aangesteld als nieuwe aanwinst.

Update: Bij Oud-Heverlee Leuven stonden maandag medische testen op het programma. Volgens Sportwereld nam Mercier daar niet aan deel. Een transfer naar Ferencvaros lijkt er dan ook aan te komen.