Meunier ziet Club Brugge opnieuw de titel pakken: Een grote kloof geslagen

Meunier ziet Club Brugge opnieuw de titel pakken: "Een grote kloof geslagen"

06-06-2022 07:46 Laatste update: 07:56
53

Club Brugge is er dit seizoen weer in geslaagd de titel te pakken en kon zo voor een derde keer op rij vieren. Blauw-Zwart is op dit moment de grootste club van het land. En dat met verre voorsprong, oordeelt Rode Duivel Thomas Meunier.

De verdediger vindt het opvallend dat Blauw-Zwart slechts na een 'tegenvallend' jaar toch de titel wist te pakken. Het kreeg het even moeilijk met Union, maar wist een serieuze achterstand toch nog recht te zetten.

“Als je ziet dat ze nu weer kampioen worden, zonder te forceren en met veel accidents de parcours en te grabbel gegooide punten onderweg, kan je alleen maar besluiten dat ze wel een heel grote kloof hebben geslagen", vertelt Meunier bij Sport/Voetbalmagazine.

Volgens de Rode Duivel zijn alle Belgische topclubs flink wat slechter geworden en heeft Club Brugge tegenwoordig nog maar één concurrent. "RSC Anderlecht acteert middelmatig, Standard heeft een volslagen wederopbouw nodig, KAA Gent en KRC Genk rijden een wisselvallig parcours. Wie, behalve misschien Antwerp, ontwikkelt zich nog positief in het Belgische voetbal", vraagt hij zich af.