Duivelse fans kunnen opgelucht ademhalen voor De Bruyne: Ik zal doorgaan

Duivelse fans kunnen opgelucht ademhalen voor De Bruyne: "Ik zal doorgaan"

02-06-2022 18:39 Laatste update: 18:48
3

Kevin De Bruyne liet zich eerder deze week negatief uit over de nakende wedstrijden in de UEFA Nations League, maar dat betekent hoegenaamd niet dat zijn liefde voor de nationale ploeg bekoeld is. Integendeel, de topmiddenvelder brandt van verlangen om er nog iets van te maken. Hij denkt bijgevolg nog niet aan zijn Duivelse pensioen.

"Ik zal doorgaan met de nationale ploeg", bezorgt De Bruyne alle Belgische supporters een delirium in gesprek met Het Laatste Nieuws. Over een concreet moment voor zijn afscheid heeft hij nog niet echt nagedacht. "Hoe lang weet ik niet. Sowieso tot het EK in 2024 - als er geen erge dingen gebeuren. We zien dan wel hoe ik me voel", houdt de tweevoudige Player of the Year uit de Premier League alle opties open.

Uiteraard zou De Bruyne vroeg of laat liever wat meer tijd doorbrengen met zijn gezin. "Het is ook moeilijk om het perfecte evenwicht te vinden tussen het gezin en het leven dat we leiden", beseft hij. Volgens hem gaat zijn vrouw daar erg goed mee om. Bij de kinderen doet het af en toe wat meer pijn. "Zij vinden het soms jammer dat papa er niet bij kan zijn. Later zullen ze dat wél begrijpen", besluit De Bruyne.