‘Komst Alderweireld lijkt moeilijk voor Antwerp, transfersom plus enorm salaris’

‘Komst Alderweireld lijkt moeilijk voor Antwerp, transfersom plus enorm salaris’

01-06-2022 17:11 Laatste update: 02-06-2022 08:11
26

Toby Alderweireld werd een paar weken geleden op de Bosuil gespot aan de zijde van Marc Overmars en de geruchtenmolen sloeg tilt. Tegenover Het Laatste Nieuws laat de Rode Duivel zich uit over een mogelijke transfer naar Antwerp.

Antwerp zou al een tijdje contact hebben met Alderweireld. “Antwerp en ik hebben al langere tijd een goed contact. Met Overmars heb ik nog een goeie band van in de periode bij Ajax, waar we goed samengewerkt hebben.”

Alderweireld zegt dat er nog geen concrete gesprekken zijn gevoerd. “Maar op dit moment is er nog niets concreet - al weet je in het voetbal nooit, er kan veel gebeuren. En iedereen weet natuurlijk hoeveel ik van Antwerpen hou.”

Update: De komst van Toby Alderweireld naar Antwerp lijkt een moeilijke zaak. Het Nieuwsblad laat weten dat Al Duhail namelijk een grote transfersom vraagt voor de 33-jarige verdediger. Alderweireld heeft nog een contract voor twee jaar en komend seizoen hoopt de club de Champions League te winnen. Daarnaast strijkt hij ook een enorm netto salaris op.