'Belgische topclubs richten het vizier op Standard-spits Muleka'

'Belgische topclubs richten het vizier op Standard-spits Muleka'

31-05-2022 16:03
1

Jackson Muleka kan na zijn schitterende periode in Turkije dat verzilveren met een transfer. Standard staat niet weigerachtig tegenover een transfer en de Congolees kan op flink wat interesse rekenen.

Bij Le Soir weet men dat flink wat ploegen interesse tonen in Muleka. In het buitenland heeft Besiktas het vizier gericht op de spits, terwijl ook Portugese clubs denken aan zijn clubs. Opvallend, ook Belgische topclubs hebben de komst van Muleka niet uitgesloten.

Welke Belgische clubs interesse tonen, is echter niet bekend. In het verleden werd Muleka nog gelinkt aan RSC Anderlecht, maar tot een transfer kwam het toen niet. De club zoekt door het aanstaande vertrek van Joshua Zirkzee en Christian Kouamé wel naar een nieuwe aanvaller.

Ook bij onder andere Club Brugge en KRC Genk kan men een nieuwe spits wel gebruiken. De landskampioen zal Bas Dost, Sargis Adamyan en Charles De Ketelaere zien vertrekken, terwijl Genk afscheid moet nemen van Paul Onuachu. Royal Antwerp FC lijkt dan weer afscheid te gaan nemen van Johannes Eggestein en Aly Samatta, waardoor het voorin enkel nog kan rekenen op Michael Frey.