De Ketelaere zag indrukwekkend Union: Een zeer goede ploeg

De Ketelaere zag indrukwekkend Union: "Een zeer goede ploeg"

12-05-2022 13:16
5

Club Brugge is nog niet zeker van de landstitel. Dat beseft ook Charles De Ketelaere. Hij wil zondag echter alle spanning wegnemen en winnen op Antwerp. 

"Feliciteer mij maar met de overwinning, maar zeker nog niet met de titel", aldus De Ketelaere op de officiële website. "Uiteraard is Union nu zeer teleurgesteld, maar wij mogen nu zeker niet in de val lopen en denken dat het al gebeurd is. We moeten gewoon rustig blijven en proberen het zondag op Antwerp af te maken."

De Ketelaere was wel onder de indruk van Union. "Hoe je het ook draait of keert, Union is echt een zeer goede ploeg. Ze vervullen nu al heel lang de rol van underdog, maar het is gewoon een heel solide ploeg met heel veel mogelijkheden. Maar op het einde is het natuurlijk enkel de 1-0 die telt. Het kan nog altijd mislopen, maar het zou eigenlijk niet mogen. We zijn nu heel dicht bij een nieuwe titel en we willen die finaal ook binnen halen."

Club heeft genoeg aan één zege in de volgende twee wedstrijden om kampioen te worden. Het kan ook hopen op een misstap van Union, dat zondag tegen Anderlecht speelt.