Clement gelooft voluit in titel van 'zijn Club Brugge': Laten ze niet meer los

Clement gelooft voluit in titel van 'zijn Club Brugge': "Laten ze niet meer los"

09-05-2022 16:05
9

Club Brugge staat na de winst tegen Union afgelopen zondag weer aan de leiding in het klassement. Het lijkt goed op weg naar de titel. Ook voor een deel de titel van Philippe Clement, die enorm gelooft in Blauw-Zwart.

Bij Eleven Sports onthult de trainer van AS Monaco ook hoe hij Club Brugge de drie punten zag pakken tegen Union. "Ik heb een deel van de partij tussen Club Brugge en Union bekeken en ben wel heel tevreden dat mijn club gewonnen heeft", begon hij aan zijn verhaal.

Clement weet ook waarom Blauw-Zwart die wedstrijd uiteindelijk winnend wist af te sluiten "Die penaltyfase was heel belangrijk, maar de reactie van Club Brugge ook. De ervaring van de anciens heeft uiteindelijk voor het verschil gezorgd, met een goede Simon Mignolet en Hans Vanaken die een belangrijk doelpunt scoort", analyseerde Clement.

Dankzij die winst staat Club Brugge weer op nummer één. En Clement gelooft ook dat dat zo zal blijven. "Volgens mij zal Club Brugge, mede dankzij de breedte van de kern, dit ook niet meer loslaten en de titel winnen", besluit hij.