'Club Brugge gaat voor komst van Amerikaanse middenvelder Clark'

'Club Brugge gaat voor komst van Amerikaanse middenvelder Clark'

06-05-2022 19:00
6

Club Brugge is één van de ploegen die het vizier heeft gericht op Caden Clark. De Amerikaanse middenvelder komt momenteel op huurbasis uit voor New York Red Bulls, maar zou de stap richting België kunnen zetten.

Met dat bericht komt het Amerikaanse Once A Metro naar buiten. Clark komt momenteel uit voor de New York Red Bulls, dat hem leent van RB Leipzig. Daar komt hij echter weinig aan spelen toe. Clark en zijn entourage zoeken dan ook naar een oplossing. Die kan bij Club Brugge liggen.

Zo is Blauw-Zwart één van de ploegen die interesse toont om Clark over te nemen. Of hem om een definitieve transfer of een uitleenbeurt gaat, is echter niet duidelijk. De achttienjarige middenvelder zou bij Club Brugge alvast voor de nodige versterking op het middenveld moeten zorgen.

Clark is één van de grote talenten van het Amerikaanse voetbal en heeft op achttienjarige leeftijd al 36 wedstrijden in de MLS achter de rug. Daarin was hij goed voor zeven doelpunten en vier assists. Hij kwam ook al vier keer uit voor de U20 van de Verenigde Staten.