De Laet na gelijkspel tegen Union SG: “We mogen blij zijn met een punt”

De Laet na gelijkspel tegen Union SG: “We mogen blij zijn met een punt”

01-05-2022 16:46 Laatste update: 16:48

Royal Antwerp FC hield leider Union SG op een 0-0 gelijkspel. Vooral in het slot van de wedstrijd kwam de thuisploeg goed weg na enkele grote kansen van Union SG.

Dat zag ook Ritchie De Laet. “Ik denk dat er niet veel in deze wedstrijd zat. We mogen blij zijn met een punt” Ons doel was om een voet naast hen te zetten in de duels. Dan weten we dat er voetballende momenten komen voor ons en dat we de spelers hebben om hen pijn te kunnen doen. We hebben een paar halve kansen kunnen creëren, maar het was altijd net niet goed genoeg”, citeert Het Nieuwsblad de verdediger van Antwerp.

De Laet speelt eindelijk blessurevrij. “Ik ben al blij dat ik weer serieus op het veld kan staan, het is een lange maand geweest en ik ben blij dat dat achter de rug is. Hopelijk kan ik nu naar de toekomst kijken. Ik denk dat we veel vrije trappen en corners kregen, en dat dat misschien de kleine details waren waarop we konden scoren. We wisten dat het niet makkelijk zou zijn, het is de tweede keer dat we in deze formatie spelen. We werken er nog aan, maar ik denk dat alles wel zal goedkomen.”