Jovanovic: Anderlecht respecteert me meer dan Standard

Jovanovic: "Anderlecht respecteert me meer dan Standard"

18-04-2022 11:43
2

Milan Jovanovic speelde mee met de Legends Game van Olivier Deschacht en Davy de Fauw. De ex-Anderlecht ploeg won de wedstrijd met 2-1. Jovanovic sprak na de wedstrijd met DH Sport over RSC Anderlecht en Standard Liege.

De voormalige Anderlecht speler gaat op maandag niet afzakken naar het Koning Boudewijnstadion voor de bekerfinale tegen KAA Gent. Hij kan niet tot maandag in België blijven, anders zou hij misschien wel aanwezig zijn voor de finale. Hij werd namelijk uitgenodigd door David Steegen. 

Hij vertelt hoe die uitnodiging een bewijs is van het respect dat Anderlecht nog steeds voor hem heeft. Dat ligt een beetje anders bij Standard. Anderlecht respecteert me meer dan mijn andere ex-club, Standard. Ik weet niet waarom en ik begrijp het niet, maar zo is het nu eenmaal,” getuigt Jovanovic. 

Toch blijft Jovanovic van beide clubs evenveel houden. Zijn hart ligt nog steeds voor de helft in Standard en voor de helft in Anderlecht. Het doet hem dan ook pijn om het verval van Standard te zien. “Ik ben erg teleurgesteld in de huidige situatie bij Standard. De club is al meer dan tien jaar in verval,” besluit Jovanovic.