UPDATE: Anderlecht-fans zonder ticket voor bekerfinale mogen in Lotto Park terecht

UPDATE: Anderlecht-fans zonder ticket voor bekerfinale mogen in Lotto Park terecht

05-04-2022 12:30 Laatste update: 08-04-2022 13:18
24

Anderlecht trekt op 18 april naar de Heizel voor de bekerfinale tegen KAA Gent. Alle tickets voor die bekerfinale zijn inmiddels de deur uit, tot ontgoocheling van heel wat fans. 

De abonnees van Anderlecht kregen voorrang bij die verkoop, waardoor 14.000 van de 20.000 tickets al werden verkocht. Verder gebruikt Anderlecht nog een aanzienlijk deel van de tickets voor VIP's, sponsors en genodigden, waardoor er amper... 300 tickets overbleven voor niet-abonnees. Die tickets waren natuurlijk op een paar minuten uitverkocht.

Heel wat fans klaagden dat aan op sociale media, en dat viel niet in dovemansoren bij voorzitter Marc Coucke. Een groot scherm in de Lotto Arena kan soelaas brengen. 'Ik geef jullie suggesties door aan het management, bedankt voor jullie trouw', schreef Coucke nog op sociale media. 

Update 8/4: Na enkele dagen beraad heeft voorzitter Coucke goed nieuws voor zijn trouwe aanhang. In samenspraak met de politie en de gemeente is beslist dat er wel degelijk een groot scherm opgesteld mag worden in het Lotto Park voor de bekerfinale. Een heleboel supporters die niét aan een ticket zijn geraakt voor op de Heizel, zullen op paasmaandag dus naar hun geliefde stadion kunnen afzakken. 'En nu die beker pakken!', besluit een gelukkige Coucke.