Charleroi-sterkhouder Zorgane praat over toekomst: Een speler wil altijd hogerop

Charleroi-sterkhouder Zorgane praat over toekomst: "Een speler wil altijd hogerop"

02-04-2022 18:30

Sporting Charleroi heeft met Adem Zorgane één van de uitblinkers in onze competitie rondlopen. In de zomer van 2021 betaalde de club zelf nog twee miljoen euro voor de middenvelder. Levert hij volgende zomer een veelvoud van dat bedrag op.

De Algerijn werd de voorbije maanden meermaals gelinkt aan een vertrek bij Charleroi. Hijzelf laat ook alle opties open. "Ik voel me klaar om te vertrekken, maar ik ben ook klaar om te blijven", begint Zorgane bij Nord Eclair. "Ik ben hier voor het team dat me heeft geholpen om naar Europa te komen en me een beetje heeft laten stralen", klinkt het.

Een vertrek hoéft dus niet voor Zorgane. Al zijn daar wel enkele voorwaarden aan verbonden. "Als we volgend jaar geweldige collectieve doelen hebben, zoals Europees voetbal, en als de club me nodig heeft, zelfs als er aanbiedingen zouden zijn, zou ik kunnen blijven."

Toch geeft Zorgane ook aan dat hij nog ambities heeft als voetballer. "Een speler wil altijd hoger en het beste kijken, maar er kan ook binnen dezelfde club progressie worden gemaakt. Als we in Charleroi een echte uitdaging hebben, kan die ook heel goed zijn", besluit hij.