Club Brugge-aanwinst Skov Olsen maakt indruk bij Denemarken: 'De beste'

Club Brugge-aanwinst Skov Olsen maakt indruk bij Denemarken: 'De beste'

28-03-2022 08:30
4

In het duel tussen Denemarken en Nederland wisten de Denen geen goed resultaat neer te zetten, maar had het wel enkele uitblinkers rondlopen. Er was uiteraard Christian Eriksen die meteen scoorde bij zijn comeback, maar ook Club Brugge-speler Andreas Skov Olsen blonk uit.

De flankaanvaller van Club Brugge was bij de Denen de gevaarlijkste man in de ploeg. Hij bekroonde zijn prestatie ook met een knappe assist voor Eriksen. In de Deense pers leverde hem dat dan ook flink wat lof op.

Bij het Deense Tipsbladet was men bijzonder positief over Skov Olsen. 'Hij maakte goed gebruik van zijn snelheid, creëerde kansen en was over het algemeen erg gevaarlijk', viel er te lezen. Ook bij Nederland was men onder de indruk en gaf bondscoach Louis van Gaal nog aan dat Skov Olsen 'de beste speler is bij Denemarken na Eriksen'.

Bij Club Brugge wist Skov Olsen in zijn eerste wedstrijden alvast ook te overtuigen. De 22-jarige Deen heeft na negen wedstrijden al vier doelpunten en vijf assists achter zijn naam staan.