Martinez maakt zich (nog) geen zorgen om Hazard en Lukaku: “Te vroeg”

Martinez maakt zich (nog) geen zorgen om Hazard en Lukaku: “Te vroeg”

18-03-2022 14:44
1

Eden Hazard en Romelu Lukaku zijn vaste pionnen voor de Rode Duivels en bondscoach Martinez, maar beide spelers zitten in een enorme dip bij respectievelijk Real Madrid en Chelsea.

Martinez maakt zich echter nog een zorgen. “Het is nog te vroeg om ons nu al zorgen te maken richting het WK. We kennen hun kwaliteiten goed genoeg. Romelu en Eden zijn van essentieel belang voor de nationale ploeg en natuurlijk is de vorm van het moment belangrijk in het voetbal. Maar nu zitten ze in een situatie waarin ze fysiek in orde zijn en klaar zijn om hun team te helpen. Dit is een proces waar ze als voetballers door moeten.”

Martinez wacht de transferzomer af. “Er komt ook nog een zomer aan. Dan weet je dat er veel veranderingen komen, veranderingen van clubs ook. Voor Romelu en Eden geldt hetzelfde als voor alle andere spelers: hun situatie zal opnieuw bekeken worden wanneer het nieuwe seizoen van start gaat. Pas dan wordt het belangrijk om te kijken in welke situatie ze zitten", citeert Het Laatste Nieuws de bondscoach.