Gewilde Ajax-coach Ten Hag krijgt raad: 'Hij moet deze stap zetten'

Gewilde Ajax-coach Ten Hag krijgt raad: 'Hij moet deze stap zetten'

15-03-2022 17:45
1

Jaap Stam heeft een goed woordje gedaan voor Erik ten Hag in Italië. In gesprek met Sky Sport Italia is de oud-verdediger lovend over Ten Hag. Ook tipt Stam de Ajax-coach om naar Manchester United te vertrekken.

Stam, die drie jaar bij Manchester United speelde, krijgt in Italië de vraag of Ten Hag bij The Red Devils zou passen. "Ten Hag doet het erg goed bij Ajax, hij maakt het team tot een lastige tegenstander voor iedereen in Europa en Nederland", antwoordt de oud-verdediger in gesprek met Sky Sport Italia. "(...) Bij Ajax heeft hij uiteraard het geld om het team te laten groeien met jonge spelers. Voor hem zou Manchester United anders zijn dan wat hij in Nederland meemaakt."

"Hij moet deze stap voorwaarts in zijn carrière zetten", vindt Stam. "(...) Bij Man United spelen ze niet altijd goed, ze zouden de wedstrijden meer moeten domineren, ik denk dat ze meer moeten doen. Ik hoop dat de club volgend seizoen betere keuzes maakt, ze moeten weer aan de top komen."

Zelf is Stam inmiddels een half jaar clubloos als trainer, na zijn ontslag bij FC Cincinnati. Daarvoor was hij als coach werkzaam bij onder meer Feyenoord, PEC Zwolle en Jong Ajax. 

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie