'Adamyan is nog niet zeker van langer verblijf bij Club Brugge'

'Adamyan is nog niet zeker van langer verblijf bij Club Brugge'

14-03-2022 22:22
9

Club Brugge kon afgelopen weekend weer rekenen op een sterke Sargis Adamyan, die tegen KV Oostende goed was voor twee doelpunten. De Armeniër lijkt zich in de basis van Blauw-Zwart gewerkt te hebben, al betekent dat niet dat hij er ook al blijven.

Adamyan wordt momenteel tot het einde van het seizoen gehuurd van het Duitse Hoffenheim. Bij Het Laatste Nieuws weet men dat Blauw-Zwart ook een aankoopoptie heeft weten te bedingen, al is de kans klein dat men die ook licht.

Naar verluidt zou Adamyan voor zo'n drie miljoen euro overgenomen kunnen worden. De spits wordt echter eerder gezien als een tussenoplossing en geen definitieve nieuwe spits. Bij Club Brugge lijkt men komende zomer toch uit te kijken naar een andere naam.

Op het aanvallend front wordt het alvast een drukke transferzomer voor Club Brugge. Niet alleen zullen Charles De Ketelaere en Noa Lang hoogstwaarschijnlijk vertrekken. Ook van Bas Dost, Michael Krmencik en David Okereke lijkt men definitief afscheid te gaan nemen. Daarnaast is het ook nog maar de vraag wat er met Loïs Openda zal gebeuren.