U19 KRC Genk verliest in Youth League van Liverpool na strafschoppen

02-03-2022 17:03 Laatste update: 17:07
39

KRC Genk nam het in de Youth League-play-offs op tegen Liverpool. Na 90 minuten stond het 1-1 en ging de wedstrijd naar strafschoppen, daar trok Liverpool aan het langste eind.

Liverpool kwam vlak voor rust op voorsprong dankzij een doelpunt van Cannonier. Vlak na rust maakte Geusens de gelijkmaker namens de Limburgers. Daardoor moest de wedstrijd naar strafschoppen gaan.

Rommens miste de eerste penalty namens KRC Genk waarna vervolgens Norris (Liverpool), Beerten (KRC Genk) en O'Rourke (Liverpool) scoorden. Geusens miste ook, waardoor Genk met de rug tegen de muur stond.

Woltman (Liverpool) en Godts (KRC Genk) schoten hun penalty binnen. Corness gaf Genk nog een waterkans na zijn misser en Diawara schoot zijn strafschop ook binnen. Clark zorgde echter voor de doodsteek waardoor KRC Genk uit de Youth League ligt.