Club Bruggen én Anderlecht grepen mis: Die deals gingen niet door

Club Bruggen én Anderlecht grepen mis: "Die deals gingen niet door"

28-02-2022 16:26
7

Bryan Reynolds werd in verband gebracht met RSC Anderlecht én Club Brugge, maar koos uiteindelijk voor een avontuur bij KV Kortrijk. De huurling van AS Roma gaf meer informatie aan Sport/Voetbalmagazine.

Reynolds was vooral op zoek naar speelminuten. "Mijn manager vond dat ik op zoek moest naar een andere ploeg om meer speeltijd te krijgen dan in Rome. In eerste instantie was het Anderlecht dat heel concreet was om mij naar België te halen, maar die deal ging niet door. Ik denk dat ze eerst een andere speler moesten verkopen om mijn salaris te kunnen betalen, en dat werkte niet.”

Vervolgens was Blauw-Zwart een kandiaat. “Toen kwam Club Brugge op de proppen, maar ook dat ging niet door. Uiteindelijk koos mijn zaakvoerder voor Kortrijk. Ik had nog nooit van dit team gehoord. Ik wilde gewoon meer spelen en ze gaven me die kans. Ze hebben me meteen vertrouwen gegeven en dat was alles wat ik nodig had. En toen ging alles heel snel. Drie dagen later was ik hier mijn koffers aan het pakken en ik ben heel blij."