Anderlecht grijpt in en hoopt op vol stadion tegen jonkies van Club Brugge

Anderlecht grijpt in en hoopt op vol stadion tegen jonkies van Club Brugge

25-02-2022 23:00
2

De jonkies van Club Brugge wisten eerder deze week een belangrijke zege te boeken en haalden het met 2-0 van RSC Anderlecht. Binnenkort staat de terugwedstrijd op het programma en paars-wit rekent op de steun van de eigen achterban.

Club Brugge speelde dinsdag in een goed gevuld 'The Nest' in Roeselare tegen Anderlecht. Het kreeg flink wat steun van enkele duizenden aanwezige supporters en haalden het uiteindelijk ook met 2-0 van de Brusselaars. Bij Anderlecht hoopt men op een soortgelijke gebeurtenis.

Anderlecht kondigde op de officiële kanalen namelijk aan dat de wedstrijd van komende maandag tegen Club Brugge gratis kan worden bijgewoond door abonnees. Het hoopt daarmee fans te kunnen overtuigen om maandag richting de wedstrijd af te zakken en de jonkies van paars-wit zo naar de overwinning te schreeuwen.

Voor Anderlecht lijkt een plekje in de top vier (waardoor je je kwalificeert voor Eerste Klasse B) ondanks die nederlaag alvast zo goed als zeker. Het staat momenteel op een tweede plek in de stand, met een voorsprong van elf punten op nummer vier Standard. Club Brugge staat op de derde plek en heeft een achterstand van negen punten op Anderlecht.