Speler van KVO gelinkt aan Liverpool en Porto: Er zijn contacten geweest

Speler van KVO gelinkt aan Liverpool en Porto: "Er zijn contacten geweest"

25-02-2022 23:30
1

KV Oostende had met Kenny Rocha Dos Santos een speler rondlopen die op de Afrika Cup wist uit te blinken. Hij speelde enkele sterke partijen met Kaapverdie, wat hem ook flink wat interesse opleverde. De middenvelder blikt daar nu op terug.

Het was enigszins opvallend, maar Rocha Dos Santos werd recent nog gelinkt aan ploegen zoals Liverpool en FC Porto. "Er zijn contacten geweest tussen mijn manager en enkele clubs", onthult hij op de website van KV Oostende. "Maar het is nu ook niet dat een onmiddellijke transfer in de lucht hing. Voor mij was er nooit twijfel. Het stond vast dat ik na Nieuwjaar nog bij KV Oostende zou spelen", geeft hij aan.

KV Oostende lijkt echter niet zijn eindstation te gaan worden. Hij droomt wel van een stap hogerop en heeft enkele ambities. "Ik weet dat veel spelers dromen van de Premier League, La Liga, Serie A… Maar als ik dan zou mogen kiezen, zou ik graag eens een Champions League wedstrijd willen spelen", klinkt het.

"Daarnaast zou ik ook graag met Kaapverdië een wereldkampioenschap spelen. Dat is echt een droom. Het probleem is dat Kaapverdië een klein voetballand is en dat er maar vijf Afrikaanse ploegen naar het wereldkampioenschap mogen. In voetbal weet je nooit natuurlijk en is alles mogelijk", besluit Rocha Dos Santos.