Reynolds (KV Kortrijk) droomt groot: “Meten met de besten van de wereld”

Reynolds (KV Kortrijk) droomt groot: “Meten met de besten van de wereld”

19-02-2022 14:44 Laatste update: 14:54

Bryan Reynolds speelt op huurbasis bij KV Kortrijk. De flankspeler stond naar verluidt ook in de belangstelling van RSC Anderlecht en Club Brugge, maar koos voor KV Kortrijk. De Amerikaan gaf een interview aan Het Nieuwsblad.

Reynolds staat onder contract bij AS Roma, maar kreeg daar geen kansen. De Amerikaan droomt groot. “De Premier League. Ik wil me heel graag meten met de besten van de wereld in de allergrootste competitie. Maar eerst moet ik nog veel stappen zetten. Ik ben geduldig genoeg om het groeiproces door te maken.”

Reynolds voelt zich thuis bij KV Kortrijk. “De integratie ging heel snel, maar als je al een jaar amper speelt, verlies je toch wel je vertrouwen. Je bent het spelritme kwijt. Ik was echt verbaasd over mijn eerste wedstrijd in de basis. Ik had nooit verwacht meteen op dit niveau te kunnen acteren na zo'n lange inactiviteit.”

Het verschil tussen Rome en Kortrijk is wel gigantisch. “Het zijn twee verschillende werelden, dat is zeker. Rome is een wereldstad, met heel veel afleiding. Voor een jonge speler als ik is een stad als Kortrijk beter. Ik moet toch gewoon focussen op mezelf en mijn carrière. Hier spreekt men ook meer Engels, dus dat is makkelijker.”