UPDATE: ‘Holzhauser blijft nog bij Beerschot tot aan het einde van het seizoen’

UPDATE: ‘Holzhauser blijft nog bij Beerschot tot aan het einde van het seizoen’

31-01-2022 07:14 Laatste update: 15:36
7

Raphael Holzhauser maakte een stormachtige ontwikkeling door bij Beerschot, maar dit seizoen loopt het op alle vlakken minder voor de middenvelder. Het Nieuwsblad laat weten dat een transfer deze mercato nog een optie is.

Holzhauser heeft nog een contract tot juni 2023, maar bij degradatie is de Oostenrijker een vrije speler. De rode lantaarn van de Jupiler Pro League lijkt aldus te moeten gaan verkopen wil het nog iets verdienen aan Holzhauser. Een transfer is een serieuze optie.

Tegen Zulte Waregem werd Holzhauzer nog naar de kant gehaald met een fluitconcert als gevolg. ‘Op het Kiel hopen ze dat Holzhauser de club toch nog in 1A helpt houden, maar staan ze zeker niet weigerachtig als er vandaag een mooie financiële aanbieding in de bus valt’, klinkt het.

Update: Het Nieuwsblad meldt dat een wintertransfer van Raphael Holzhauser van de baan is. De Oostenrijker heeft bevestigd dat hij zeker tot aan het einde van het seizoen zal blijven. Als Beerschot naar 1B degradeert mag hij gratis weg.