Gent is in de wolken: Kracht in de lucht, mobiliteit en goede voetbalopleiding

Gent is in de wolken: "Kracht in de lucht, mobiliteit en goede voetbalopleiding"

28 januari - 18:24 Laatste update: 18:09
Jupiler Pro League 3 Reacties

KAA Gent heeft zich versterkt op de winterse transfermarkt. De 24-jarige Jordan Torunarigha moet de achterhoede van Hein Vanhaezebrouck van extra impulsen voorzien. Volgens Samuel Cardenas, de Gentse Head of Recruitment, staat een succesverhaal in de sterren geschreven.

Torunarigha rondde deze vrijdag zijn overstap naar De Buffalo's, al gaat het om een tijdelijk verblijf. Hij wordt gehuurd van Hertha BSC, waar de Duitser flink wat Bundesliga-ervaring opdeed. Cardenas beschrijft de kersverse aanwinst even. "Jordan is een linksvoetige centrale verdediger die alle kwaliteiten van een moderne verdediger bezit", klinkt het lovend op de clubsite.

Wat Cardenas verstaat onder een "moderne verdediger", licht hij zelf toe. "Hij combineert fysieke kracht in de lucht, mobiliteit, en een goede voetbalopleiding met een solide technische basis. We zijn ervan overtuigd dat hij bij ons zijn volgende stap kan zetten." In Gent moet Torunarigha de concurrentie voornamelijk aangaan met Andreas Hanche-Olsen, Michael Ngadeu, Joseph Okumu en Nurio Fortuna.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie