Anderlecht en Club visten achter net voor Reynolds: Hoofdscout in Rome geweest

Anderlecht en Club visten achter net voor Reynolds: "Hoofdscout in Rome geweest"

KV Kortrijk heeft haar nieuwe rechtsachter voorgesteld. De Amerikaan Bryan Reynolds moet daar de vaste pion worden. Hij is op huurbasis overgkomen van AS Roma. Best opvallend, aangezien ook RSC Anderlecht en Club Brugge interesse hadden in Reynolds.

Beide Belgische topclubs kwamen in hun zoektocht naar een rechtsback uit bij hem, maar uiteindelijk belandde Reynolds in Kortrijk. Daar voelt hij zich nu al in zijn sas. De voorbije dagen woonde de Amerikaan enkele wedstrijden van KVK bij, aangezien zijn werkvergunning nog niet in orde was om zelf aan te treden. "Ik was onder de indruk van het niveau. Ik vond dat er snel werd gespeeld", bleek Reynolds aangenaam verrast bij Het Laatste NieuwsVoordien had hij enkel nog maar een duel van Club Brugge in de Champions League bekeken.

Over Blauw-Zwart gesproken, die club had al twee flirts met Reynolds. In de zomer van 2021 was de twintigjarige rechtsachter hot. "Ik kon toen naar AS Roma, Juventus, AC Milan, Inter, Club Brugge, Marseille ...", somt hij zijn opties op. Uiteindelijk koos Reynolds voor AS Roma, al heeft hij daar blijkbaar een beetje spijt van. "Club Brugge was misschien een betere keuze geweest achteraf bekeken, maar ik wou het op het hoogste niveau proberen."

Toen duidelijk werd dat Reynolds best nog een uitleenbeurt kon gebraken, was Club Brugge ook deze winter weer een gegadigde, samen met Anderlecht. "De hoofdscout van Anderlecht is in Rome geweest en ze wilden me er graag bij, maar Murillo moest eerst vertrekken", vertelt hij over die laatste. Omdat Reynolds vooral een omgeving zocht waar hij min of meer zeker was van speelminuten, werd Kortrijk zijn finale bestemming.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie