Nainggolan deelt weer zijn ongezouten mening: Den Björn verpest het daar

Nainggolan deelt weer zijn ongezouten mening: "Den Björn verpest het daar"

Radja Nainggolan interviewen, het is en blijft een belevenis. Ook na de partij bij KV Oostende (1-2) strooide de routinier van Royal Antwerp FC weer met enkele rake opmerkingen, zonder daarbij zijn ploeggenoten te sparen.

Nainggolan werkte zelf zeker niet zijn beste wedstrijd af aan de kust, maar mocht uiteindelijk wel een assist bijschrijven, zijn allereerste in de Jupiler Pro League bovendien. Het bleek een gelukje te zijn. "Ik wilde eigenlijk schieten, maar ik raakte hem slecht", lachte Nainggolan na afloop bij Het Nieuwsblad. Op de beelden is te zien hoe Il Ninja in de grond trapt, waarna de bal tot bij Michael Frey rolde. Die maakte hem fraai in één tijd af.

Een meevaller dus, al kon Nainggolan het niet laten om een klein sneertje uit te delen naar zijn collega's. "Ik had eigenlijk al zes of zeven assists moeten hebben, maar de ploegmaats maakten het niet af. Dan heb ik liever dat ik de bal eens slecht raak en dat ze hem wel afmaken", grijnsde hij.

Nainggolan had zelf ook op het scorebord kunnen verschijnen. Tot twee keer toe leidde een ingestudeerde hoekschop tot een schietkans voor hem. Daar bedankt Nainggolan hulptrainer Maxime Biset voor, "al kunnen zijn sessies soms wat lang duren", klinkt het. Nadien kreeg ook Björn Engels nog een veegje uit de pan. "Die eerste vliegt maar net naast en bij die tweede verpest den Björn het", besluit hij in gekende stijl.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie