‘Mboyo (KAA Gent) nacht in de cel na dronken ruzie met vriendin’

‘Mboyo (KAA Gent) nacht in de cel na dronken ruzie met vriendin’

Ilombe Mboyo heeft zaterdagnacht in de cel doorgebracht. De aanvaller van KAA Gent werd opgepakt na een dronken ruzie met zijn vriendin. De vrouw raakte gewond aan de hals en is arbeidsongeschikt.

Mboyo scoorde vrijdag nog voor KAA Gent en nadien ging de aanvaller dat vieren met een 26-jarige Franse vrouw in een luxehotel in Elsene. Vlak voor middernacht kwam de politie echter aankloppen en volgens SudPresse eindigde de avond in een handgemeen.

Mboyo werd meegenomen naar het commissariaat waar hij een nacht in de cel moest doorbrengen. ‘Op 15 januari, rond 23.40 uur werden de politiediensten opgeroepen om tussenbeide te komen in een geschil in het kader van de privésfeer in een hotel in ­Elsene. Na het horen van het slachtoffer werd I.M. gearresteerd. De onderzoeksrechter beschuldigde de man na zijn verhoor van opzettelijke slagen en verwondingen en verwondingen met arbeidsongeschiktheid tot gevolg. Hij werd zonder voorwaarden vrijgelaten’, klinkt het bij het Brusselse parket.

In 2005 werd Mboyo ook al eens veroordeeld. Als 17-jarige kreeg hij een voorwaardelijke celstraf van zeven jaar voor zijn aandeel in een groepsverkrachting.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie