Hazard is gewoon een klein dikkerdje dat vetgemest werd

"Hazard is gewoon een klein dikkerdje dat vetgemest werd"

09-01-2022 14:30
26

Voor Eden Hazard was 2021 een jaar om snel te vergeten. De Rode Duivel kende opnieuw veel blessureleed en kon zich nauwelijks tonen bij Real Madrid. Jean-Marie Dedecker hoeft alvast niets meer te horen over de Rode Duivel. 

Hij vindt vooral dat Hazard veel te veel aandacht krijgt in de pers. "Altijd dat gezever over Hazard. Dat is gewoon een klein dikkerdje dat vetgemest is", zo geeft Dedecker aan bij Sport/Voetbalmagazine. "Door het geld en het systeem. Ik zie hem nog weglopen toen Leekens hem bij de Rode Duivels van het veld haalde en hij buiten het stadion een hamburger ging eten. Zo'n atleet is voor mij al geklasseerd en vroeg of laat komt dat uit. En toch haalt zo iemand nog elke dag de krant."

Met of zonder Hazard, de Rode Duivels gaan volgens Dedecker het WK niet winnen. "De Belgen gaan er in Qatar niet geraken, een paar spelers zijn aan hun zwanenzang bezig. Zelfs aan De Bruyne zie je dat hij al moet knokken als hij eens op de bank terechtkomt. Lukaku: idem. Mertens: idem. Het is een generatie die in de herfst van hun carrière zit. En ook Martinez, de gentlementrainer, zit stilaan aan het einde van zijn houdbaarheidsdatum."