'Contract van onbepaalde duur voor Schreuder bij Club Brugge'

'Contract van onbepaalde duur voor Schreuder bij Club Brugge'

03-01-2022 13:00 Laatste update: 13:51
62

Alfred Schreuder wordt de nieuwe trainer van Club Brugge. Dat meldt De Telegraaf. Hij gaat voor anderhalf seizoen tekenen.

Schreuder is de opvolger van Philippe Clement, die hard op weg is naar AS Monaco. Volgens De Telegraaf worden op dit moment de laatste plooien gladgestreken. Het is de bedoeling dat Schreuder zo snel mogelijk op het veld staat met de spelers van Club Brugge, die maandag op trainingskamp gingen in het Spaanse Marbella.

Schreuder zit zonder werk sinds hij eind vorig jaar samen met Ronald Koeman werd ontslagen bij FC Barcelona. Hij moet Club nu snel op de rails krijgen, want het verschil met leider Union is nog altijd zeven punten. Op 15 januari hervat Club Brugge de competitie met een thuismatch tegen STVV.

Update: Ook Het Laatste Nieuws bevestigt de komst van Schreuder richting Club Brugge. Het zou echter niet gaan om een contract van anderhalf jaar, maar wel eentje van onbepaalde duur. Ook Philippe Clement heeft/had sinds afgelopen zomer een contract van onbepaalde duur bij de Bruggelingen.