Eerste voorspelling: 'Union, Antwerp en Club Brugge zullen Play-Off 1 spelen'

Eerste voorspelling: 'Union, Antwerp en Club Brugge zullen Play-Off 1 spelen'

15-12-2021 22:18
21

We zitten halverwege de reguliere competitie en er kan stilaan gespeculeerd worden over de deelnemers aan Play-Off 1. Met amper vier plekjes wordt het nog een hevige strijd. Killian Overmeire door zijn voorspelling.

Volgens de ex-speler van KSC Lokeren bestaat er amper twijfel over dat Club Brugge en Royal Antwerp FC hun plekje vast hebben. "En van Union verwacht ik niet dat die nog gaan instorten", klinkt het bij Sport/Voetbalmagazine.

Rest er dus nog één ploeg die in de top vier zal eindigen. Voor dat plekje ziet Overmeire vier kanshebbers. "Naast RSC Anderlecht is ook KAA Gent aan het komen. Die missen nog wel een killer voorin maar vonden defensieve stabiliteit", geeft hij aan. "KV Mechelen schrijf ik ook nog niet af, maar vooral Charleroi staat daar intussen geruisloos tussen. Ik ben echt benieuwd wie het uiteindelijk haalt."

RSC Anderlecht staat momenteel op een derde plek in de stand. KAA Gent heeft vier punten minder. KV Mechelen pakte dertig punten en heeft er dus ook vier minder dan paars-wit.