Zware kritiek op Antwerp na opstootjes: 'Het zijn altijd dezelfden'

Zware kritiek op Antwerp na opstootjes: 'Het zijn altijd dezelfden'

13-12-2021 10:16
53

Het duel tussen Standard en Royal Antwerp FC is niet onbesproken gebleven. We kregen daarin vijf doelpunten, drie rode kaarten en heel wat opstootjes te zien. Bij Antwerp was men razend op de scheidsrechter, maar in Wallonië legt men de schuld vooral bij The Great Old zelf.

Volgens Antwerp had Lawrence Visser de partij helemaal niet in de hand. Alexandre Teklak van La Dernière Heure ziet het helemaal anders. "Het begon met een overtreding van Verstraete op Amallah, die hem provoceerde bij de cornervlag", begint Teklak. "Uiteindelijk zijn het altijd dezelfde mensen in Antwerpen die het doen en denken dat ze er ongestraft mee wegkomen."

Seck ging volgens hem over de schreef, maar hij is niet de enige die op het rooster wordt gelegd door Teklak. "Hetzelfde geldt voor Engels, die zich er om een of andere reden mee bemoeit. De enige die het recht heeft om met de scheidsrechter te komen praten is Nainggolan", aldus de analist.

Terwijl men bij Antwerp razend was over Visser, krijgt de scheidsrechter lof van Teklak. "Petje af voor hem. Antwerp heeft zondag gezien dat ze in eigen huis, gedreven door hun publiek, toch niet alles kunnen permitteren. Het werkte averechts."