Zorgen om Moeskroen: 'Spelers niet betaald, club staat te koop voor spotprijs'

Zorgen om Moeskroen: 'Spelers niet betaald, club staat te koop voor spotprijs'

17-11-2021 22:09 Laatste update: 22:10
3

Royal Excel Mouscron blijft maar in moeilijke papieren zitten. De club weet na de degradatie maar niet te overtuigen in Eerste Klasse B en moet nu zelfs zoeken naar een nieuwe eigenaar.

Dat weet men bij La Dernière Heure. Eigenaar Gérard Lopez heeft de geldkraan dichtgedraaid bij Moeskroen en heeft de spelers sinds oktober niet meer betaald. Lopez zoekt naar een nieuwe eigenaar en wil de club graag zo snel mogelijk verlaten.

Moeskroen zou ook geen al te duur prijskaartje hebben en al voor zes miljoen euro overgenomen kunnen worden. Een bijzonder lage prijs voor een profclub in het hedendaagse voetbal. Over geïnteresseerde partijen wordt er op dit moment nog niet gesproken.

Zo blijft Moeskroen het ook bijzonder moeilijk hebben. De voorbije jaren was het in handen van verschillende buitenlandse makelaars en vorig seizoen degradeerde het ook uit Eerste Klasse B. Met de broers Mpenza en trainer Enzo Scifo hoopte het in Eerste Klasse B te kunnen overtuigen, maar staat het momenteel op een laatste plek in de stand. Het eerder genoemde drietal is inmiddels ook al vertrokken.