'Franse clubs gaan voor komst van jonge Anderlecht-goalie Van Attenhoven'

'Franse clubs gaan voor komst van jonge Anderlecht-goalie Van Attenhoven'

14-11-2021 17:15
4

Naim Van Attenhoven vierde deze week zijn debuut als international bij Niger. Een mooie periode voor de jonge doelman van RSC Anderlecht, die binnenkort ook een transfer kan verwezenlijken.

Bij het Franse FootMercato valt namelijk te lezen dat flink wat clubs interesse tonen in Van Attenhoven. Enkele niet nader genoemde ploegen uit de Franse Ligue 2 zouden het vizier gericht hebben op de jonge doelman van Anderlecht en willen hem dan ook graag in huis halen.

Of Anderlecht ook bereid is om mee te werken aan een transfer, is nog maar de vraag. De nog steeds maar achttienjarige Van Attenhoven is een talent, maar kan bij paars-wit niet meteen rekenen op speelminuten. Onder andere Hendrik Van Crombrugge, Colin Coosemans, Bart Verbruggen én Rik Vercauteren staan momenteel voor hem in de pikorde.

Van Attenhoven is sinds de zomer van 2020 actief voor Anderlecht, waar hij uitkomt voor het beloftenelftal. De achttienjarige doelman begon met voetballen bij FC Brussels en kwam na omzwervingen bij KV Mechelen, PSV Eindhoven, Oud-Heverlee Leuven, Sporting Charleroi en Standard uiteindelijk bij Anderlecht terecht.