Mertens ziet Hazard op de bank bij Real Madrid: Ik ga Ancelotti eens bellen

Mertens ziet Hazard op de bank bij Real Madrid: "Ik ga Ancelotti eens bellen"

11-11-2021 21:30
1

Enkele anciens van de Rode Duivels hebben het momenteel niet makkelijk bij hun club. Daar is Eden Hazard er één van, ziet ook Dries Mertens. De aanvaller vindt het echter niet terecht dat Hazard zo vaak op de bank zit bij Real Madrid.

Trainer Carlo Ancelotti verkiest momenteel enkele andere jongens bij De Koninklijke, maar dat vindt Mertens duidelijk niet de juiste keuze. "Ik denk dat ik Carlo Ancelotti moet bellen omdat het niet eerlijk is", lachte Mertens op zijn persconferentie.

De aanvaller van SSC Napoli werkte bij de Italiaanse club nog samen met Ancelotti en kent de trainer dus maar al te goed. "Nee, ik maak een grapje", ging Mertens verder. "Maar Eden is zo sterk, hij heeft een ongelooflijke mentaliteit en het zal wel beter worden voor hem in Madrid."

Zich in de basis werken, wordt moeilijk voor Hazard. Dat weet ook Mertens. "Het is jammer dat er een jongen (Vinicius, nvdr.) in zijn plaats is, die heel goed speelt. Na verloop van tijd krijgen alle goede spelers speeltijd en ik weet zeker dat hij weer gaat spelen", besluit Mertens.