Hazard krijgt transferadvies: Hij is het soort manager voor wie je graag speelt

Hazard krijgt transferadvies: "Hij is het soort manager voor wie je graag speelt"

11-11-2021 09:00 Laatste update: 09:15
4

Nu de bomen tot aan de hemel groeien bij Newcastle United dankzij de Saudische oliedollars, is het project gestart om door te stoten naar de Engelse top. Maandag raakte bekend dat Eddie Howe The Magpies naar boven moet loodsen, maar daar zullen natuurlijk ook geweldige spelers voor nodig zijn. Eden Hazard bijvoorbeeld? Jack Wilshere vindt dat alvast een goed plan.

De voorbije weken werd Hazard in de Engelse pers meermaals gelinkt aan een overstap naar Newcastle, dat momenteel weliswaar voorlaatste staat in de Premier League en nog niet wist te winnen. Zelf zit de Rode Duivel op een zijspoor bij Real Madrid. Na maandenlang blessureleed is hij wel opnieuw fit, maar Carlo Ancelotti verkiest (voorlopig?) andere spelers.

Bij Talksport krijgt Hazard transferadvies van Wilshere, die zelf nog met Howe samenwerkte na zijn vertrek bij Arsenal FC richting Bournemouth FC. "Hij ging geweldig met mij om. Het was nochtans lastig voor mij, omdat ik van een grote club afzakte", schetst Wilshere een gelijkaardige situatie als wanneer Hazard van Real naar Newcastle zou overstappen.

"Hazard is uiteraard van een ander niveau, maar ik denk dat Eden dolgraag zou spelen voor een soort manager als Eddie", steekt Wilshere zijn liefde voor Howe niet onder stoelen of banken. De vraag rijst steeds meer of Hazard na deze winterstop nog bij Real actief zal zijn. Zijn laatste basisplek in La Liga dateert inmiddels al van 19 september.