Laifis: We hebben een geweldige wedstrijd gespeeld

Laifis: "We hebben een geweldige wedstrijd gespeeld"

08-11-2021 07:15
13

Een 2-2-gelijkspel op Jan Breydel was het verdict na 96 minuten Club Brugge-Standard. Daar was Rouche Konstantinos Laifis tevreden mee en na de wedstrijd wierp hij zijn ploeg dan ook een bloemetje toe.

Aan de rust stond Standard met 2-0 achter na doelpunten van Bas Dost en Charles De Ketelaere. Aron Dønnum en Noë Dussenne zorgden in de tweede helft voor twee Luikse doelpunten, waardoor Standard met een punt terugkeerde naar Luik.

"We hebben een geweldige wedstrijd gespeeld", liet een tevreden Laifis na de wedstrijd optekenen. Laifis zag dat zijn ploeg alles gaf op het veld en zei dat zijn ploeg het punt verdient. Standard kon in de Jupiler Pro League nog niet winnen onder Luka Elsner, maar volgens Laifis wordt Standard elke wedstrijd beter. "Zo moeten we voortdoen."

Standard staat na veertien speeldagen met veertien punten dertiende. Club Brugge moet na het gelijkspel Antwerp naast zich dulden met 27 punten. Het ziet zo Union Saint-Gilloise vier punten uitlopen. Na de interlandbreak trekt Club Brugge naar KV Mechelen. Standard ontvangt Eupen.