Engelse pers ziet Trossard uitblinken bij Brighton: 'Een briljant optreden'

Engelse pers ziet Trossard uitblinken bij Brighton: 'Een briljant optreden'

01-11-2021 13:00 Laatste update: 13:16
3

is bezig aan een goed seizoen en is één van de stuntploegen in de Premier League geworden. Ook afgelopen weekend kon de ploeg van Leandro Trossard weer stunten met een 2-2 gelijkspel tegen Liverpool FC. Trossard was daarin ook één van de grote uitblinkers.

De Rode Duivel kwam met zijn ploeg op een dubbele achterstand tegen Liverpool, maar wist dat nog om te zetten in een gelijkspel. Ook Trossard blonk uit en scoorde de laatste treffer van de match. Het leverde hem in de Engelse pers ook flink wat lof op.

Bij Sussex Live kroonde men Trossard ook terecht tot Man van de Match. 'Een verbluffende prestatie van de geïmproviseerde spits. Deed amper iets verkeerd, bracht de defensie van Liverpool in de war en pikte op het gemak zijn doelpuntje mee. Een briljant optreden', schreef men.

The Mirror zag hoe Trossard 'de Kop het zwijgen oplegde', terwijl The Argus onze landgenoot een 9 op 10 gaf voor zijn wedstrijd. 'Hij liet uitstekende skills zien terwijl hij onder druk stond, hij behield het overzicht en liet andere in het spel komen terwijl hij de aanval leidde.'

Tot slot nog The Times met lofzang voor Trossard. 'Trossard toonde grote kalmte door eerst Robertson uit te kappen alvorens hij de kans afmaakte', was men onder de indruk van zijn doelpunt.